Skip to main content

Industridraperier är grundat 1998, har huvudkontor och produktion i Örebro och ägs av Vidar Reuterwall, tillika företagets VD. Vi levererar lösningar och produkter vars effekter förbättrar våra kunders vardag inom fysisk arbetsmiljö, energibesparing eller på annat vis förbättrad livskvalitet genom en aktiv fritid. Våra nordiska kunder befinner sig inom segmenten Industri – Försvar – Pool samt Sport/Fritid.

Med produkter som aktiva arbetsplatsväggar, PVC-ridåer, A10/A50 bullerväggar, draperier för avskärmning, poolliners och poolskydd erbjuder vi våra kunder ett enkelt, hållbart och lönsamt samarbete. Genom våra medarbetare vill vi leda branschen utifrån enkelhet, innovation, hög kvalitet och snabba leveranser. Vi på Industridraperier strävar efter att vara en trygg och långsiktig partner med trevligt bemötande, kvalitet som känns och kunden i fokus.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder våra kunder ett enkelt, hållbart och lönsamt samarbete. Tillsammans vill vi leda branschen utifrån enkelhet, innovation och kvalitet. Vi levererar lösningar och produkter vars effekter förbättrar våra kunders vardag inom fysisk arbetsmiljö, energibesparing eller på annat vis förbättrad livskvalitet. Vi på Industridraperier strävar efter att vara en trygg och långsiktig partner med trevligt bemötande, snabba leveranser, kvalitet som känns och kunden i fokus.

“Industridraperier strävar efter att vara en trygg och långsiktig partner med innovativa lösningar, bra produkter och kunden i fokus.”

Vidar ReuterwallVD Industridraperier

Senaste inläggen

9 maj, 2023

5 tips på förbättrad fysisk arbetsmiljö

9 mars, 2023

Elektroskandia Sverige AB

7 mars, 2023

Ahlsell Sverige AB i Hallsberg

23 februari, 2023

Arbetsplatsmiljö, kund i Skåne

24 januari, 2023

Epiroc Rock Drills AB, Örebro

23 januari, 2023

Arbetsplatsmiljö, Essve i Ulricehamn

3 juni, 2022

Helhetsåtagande, ABB

17 februari, 2022

Volvo Cars i Olofström