Bullerskärm Smidig

Denna smidiga och lätta bullerskärm är idealisk för tillfälliga eller mindre bullriga arbetsplatser. Skärmarna är utformade för att vara enkla att flytta och anpassa efter dina behov. Med en vikt på endast 20 till 25 kg är de lätta att hantera, vilket gör dem perfekta för flexibla arbetsmiljöer. Bullerskärmen är försedd med hjul för enkel förflyttning, varav två hjul är låsbara för att ge stabilitet när skärmen placerats på rätt plats.

Kärnan i denna bullerskärm består av Maxibell A20 bullerskiva som är en 20 mm tjock absorbent av pressad mineralull. Detta material är känt för sin effektiva ljudabsorbering och hjälper till att reducera bullernivån på arbetsplatsen. Skärmen är omsluten av PVC-nät på ena sidan och en PVC-duk på andra sidan, vilket ger extra hållbarhet och skydd mot yttre påverkan och slitage.

Denna lättviktsmodell är särskilt användbar för arbetsplatser där du behöver snabba och enkla bullerdämpningslösningar. Kontakta oss för att lära dig mer om denna smidiga bullerskärm och hur den kan bidra till att skapa en bättre, lugnare och mer behaglig arbetsmiljö.

Läs mer om hur vi dämpar buller.